Vraag en antwoord

We hebben enkele vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet. 
Mocht uw vraag en dus antwoord er niet bij staan. Stuur dan een e-mail naar jaarcongres@ipo.nl.

Q: Waar vind ik het programma met alle tijden?
A: Klik hier voor het programma van het IPO Jaarcongres.

Q: Zijn er kosten verbonden aan het IPO Jaarcongres?
A: Deze bijeenkomst is kosteloos maar niet vrijblijvend. Bent u toch verhinderd laat dit ons dan zo snel als mogelijk weten door een mail te sturen naar jaarcongres@ipo.nl. We kunnen dan de uitgevraagde catering hierop aanpassen om verspilling tegen te gaan.

Q. Wanneer kan ik me inschrijven voor het IPO Jaarcongres?
A. Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven. Dit was mogelijk tot en met maandag 26 september.

Q: In welke taal is het IPO Jaarcongres? Zijn er tolken/vertalingen?
A: De voertaal is Nederlands. Er is geen tolk/vertaling aanwezig.

Q: Zijn de locatie toegankelijk voor mindervaliden?
A: Ja, de locaties zijn rolstoeltoegankelijk.

Q: Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?
A: Er zijn twee parkeerterreinen in de Spoorzone: P1 naast het UWV-gebouw en P2 bij de Hall of Fame. Op loopafstand liggen parkeergarage de Knegtel en Tivoli. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein.

Q: Ik kom met de trein. Hoe loop ik naar de locaties?
A: Je reist naar station Tilburg Centraal. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de LocHal of iets verderop de Koepelhal ziet.

Q: Ik wil graag overnachten in de omgeving van Tilburg. Heeft u nog suggesties?
A: Klik hier voor suggesties. De reis- en verblijfkosten in Tilburg zijn voor eigen rekening!

Q: Is er vervoer geregeld van/naar hotels?
A: Er is door de provincie Noord-Brabant op 4 en 5 oktober vervoer geregeld van/naar de volgende hotels in (de omgeving van) Tilburg: Auberge du Bonheur Tilburg, Bastion Hotel Tilburg, ibis Hotel Tilburg, Hotel Rooi Pannen Tilburg, Van der Valk Gilze en Van der Valk Tilburg. Op dinsdag 4 oktober rijden er busjes van de hotels naar de Koepelhal voor deelname aan de Sociale avond. Na de Sociale avond rijden er busjes van de Koepelhal naar de hotels. En tijdens de Brabantse nazit pendelen er busjes naar de hotels van 00.00 uur tot 04.00 uur. Woensdag 5 oktober rijden er busjes van de hotels naar de Koepelhal voor deelname aan het IPO Jaarcongres. Klik hier voor het schema.

Q: Ik heb dieeteisen/voorschriften/allergieën. Kan daarmee rekening gehouden worden?
A: Ja, via het registratieformulier kon u uw dieeteisen/voorschriften/allergieën doorgeven. De meeste deelnemers kunnen gewoon mee-eten van het aanbod op de buffetten tijdens het diner en de lunch. Degenen waar dit niet voor geldt hebben informatie hierover ontvangen in hun persoonlijke toegangsbewijs.

Q: Ik heb me aangemeld, maar ik heb nog geen ontvangstbevestiging ontvangen. Is mijn aanmelding wel goed gegaan?
A: U kunt hiervoor een e-mail sturen naar jaarcongres@ipo.nl. Wij kunnen voor u nagaan of u aangemeld bent.

Q: Ik heb me aangemeld voor het IPO Jaarcongres, maar door omstandigheden moet ik me afmelden. Hoe doe ik dat?
A: Als u toch niet aanwezig kunt zijn op het IPO Jaarcongres, dan kunt u zich afmelden via een reply te sturen van de bevestigingsmail en daarin aan te geven dat u bent verhinderd. 

Q: Wanneer krijg ik mijn bevestiging van deelname toegestuurd?
A: Het toegangsbewijs met aanvullende informatie is ondertussen verstuurd naar de deelnemers van het congres.

Q: Worden er foto’s en video’s gemaakt het IPO Jaarcongres?
Tijdens het IPO Jaarcongres worden er foto’s en (video)opnames van de (online) programmaonderdelen gemaakt. Het beeldmateriaal wordt gebruikt op (interne) websites en in de verslaglegging.

Q: Waar kan ik mijn persaanvraag indienen?
A: Deze kunt u sturen naar communicatie@ipo.nl

Q: Waarom wordt er (persoonlijke) informatie gevraagd bij de aanmelding?
A: Wij gebruiken uw gegevens ten behoeve van registratiedoeleinden en voor  correspondentie over het IPO Jaarcongres 2022 (voor juiste aanhef in correspondentie, het maken van badges, om u te bereiken en te informeren, voor logistieke en cateringdoeleinden, online deelnemen aan de bijeenkomst, toezending van het verslag.

Q: Hoe wordt er omgegaan met de verwerking en beveiliging van mijn persoonsgegevens?
A: Wij gebruiken uw gegevens om uw inschrijving voor de het IPO Jaarcongres 2022 te administreren. Uw informatie wordt voor registratiedoeleinden gedeeld en verwerkt.

Q: Op welke manier worden mijn persoonsgegevens verwerkt?
A: Wij nemen uw persoonsgegevens op in het relatiebestand van het IPO en IPO Jaarcongres.

Q: Hoe lang bewaart u mijn uw persoonsgegevens?
A: We bewaren uw gegevens zolang u prijs stelt op toezending van informatie over het IPO Jaarcongres. U kunt zich desgewenst op elk moment afmelden en uw gegevens uit ons systeem laten verwijderen.