Locaties

De locaties liggen allebei in de Spoorzone. 

Op dinsdag 4 oktober 2022 kunt u de Masterclasses voor Statenleden volgen op de 1e etage van de LocHal bij Seats2meet Tilburg.

Daarna ontvangen wij u graag voor de ‘Sociale avond’ in de Koepelhal. De Brabantse nazit is bij Café Brandpunt.

Het IPO Jaarcongres en de lunch zijn op woensdag 5 oktober 2022 in de Koepelhal. De workshops zijn op de 1e etage van de LocHal bij Seats2meet Tilburg.

ROUTEBESCHRIJVING

Trein

Je reist naar station Tilburg Centraal. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant de LocHal of iets verderop de Koepelhal ziet.

Auto

Er zijn twee parkeerterreinen in de Spoorzone: P1 naast het UWV-gebouw en P2 bij de Hall of Fame. Op loopafstand liggen parkeergarage de Knegtel en Tivoli. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein.

Koepelhal

Koepelhal
Burgemeester Brokxlaan 2
5041 SB Tilburg

De indrukwekkende Koepelhal in de Spoorzone van Tilburg was tot begin 2011 de hoofdopslagplaats van de voormalige NS-werkplaats. De industriële spanten en de bijzondere lichtinval vormen een prachtig decor voor het IPO Jaarcongres.

De entree van de Koepelhal is aan de zijde van ‘NS-plein’ (gelegen tussen Burgemeester Brokxlaan en Spoorlaan).

LocHal Tilburg

Lochal
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

De LocHal is een voormalige fabriekshal, die op het prestigieuze World Architecture (2019) in Amsterdam uitgeroepen is tot het beste gebouw ter wereld. Klik hier voor meer informatie over de LocHal.

De bijeenkomsten op dinsdag 4 oktober in de ochtend en middag én de workshops op woensdag 5 oktober zijn op de 1e etage bij Seats2meet Tilburg.

Café Brandpunt

Café Brandpunt
Piusplein 7
5038 WL Tilburg

Het is 40 jaar geleden dat Café Brandpunt haar deuren opende. Op 27 januari 1982 opende Brandpunt als jazzcafé haar deuren. De zaak dankt haar naam aan het tv-programma Brandpunt. En dus niet aan het Brand bier wat uit de tap stroomt. Het tv-programma draaide destijds het nummer Splanky van Count Basie tijdens de aftiteling. Toenmalig eigenaar Jan van Tuijn had een voorliefde voor jazzmuziek en besloot zijn café ‘Brandpunt’ te noemen.