Fris bij het IPO Jaarcongres

Reserveer uw kamer

Preferred Hotel Reservations verzorgt de hotelovernachtingen voor het IPO Jaarcongres 2024 via een speciale website: https://www.roomkit.nl/ipo-jaarcongres-2024. Zij bieden u speciale tarieven en voorwaarden bij diverse hotels.

De website is Engelstalig. U kunt snel reserveren door op ‘event & hotel info’ van de website te klikken. En dan het hotel van uw keuze te boeken.

U hoeft niet in te loggen, u ontvangt de inloggegevens nadat u uw reservering heeft gemaakt. Deze inloggegevens heeft u nodig voor het geval u uw boeking wilt wijzigen of annuleren.

Het IPO Jaarcongres is onder andere in de Prodentfabriek in Amersfoort. Het staat u natuurlijk vrij om een overnachting bij een andere accommodatie in de stad of omgeving te boeken.

Op dinsdag 1 oktober worden na de Sociale Avond voor enkele hotels pendelbussen ingezet tussen 21.00 – 23.00 uur. Buiten dit tijdframe zijn er door de organisatie geen vervoersmogelijkheden geregeld.

Op woensdag 2 oktober is er tussen 08.30 – 09.30 uur vervoer geregeld van enkele hotels naar de verzamellocatie voor de werkbezoeken. Er is een bewaarplek voor je bagage.

Let op: de reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening!