Aanmelden!

Binnenkort kun je je aanmelden voor het IPO Jaarcongres

Heb je vragen over je aanmelding? Stuur dan een e-mail naar jaarcongres@ipo.nl.

Ik schrijf me in voor het IPO Jaarcongres 2024

Klik aan als u aanwezig bent tijdens het plenaire gedeelte van het IPO Jaarcongres.

Klik hier als je hulp nodig hebt bij je bezoek aan het IPO Jaarcongres, we helpen je graag!

Klik hier als u wilt deelnemen aan de lunch na het plenaire gedeelte van het IPO Jaarcongres.

Klik hier als u een dieet, allergie of andere wens hebt waar we rekening mee moeten houden.

U geeft nu alleen aan of u wel of niet naar het IPO Festival komt. U kunt ter plekke op het Loungeplein kiezen uit een divers aanbod waardoor u aan de slag gaat, zowel inhoudelijk, sportief als actief.

Klik hier als u een dieet, allergie of andere wens hebt waar we rekening mee moeten houden.

Over lunchfaciliteiten wordt u nog nader geïnformeerd, nadat u - na het zomerreces - uw keuze heeft gemaakt voor ochtendprogramma op 4 oktober.

Voor AV- en bestuursleden geldt dat een werkbezoek in Amersfoort wordt opgegeven om de vergadering in de middag te kunnen bijwonen.

Met het versturen van dit registratieformulier ga ik ermee akkoord dat mijn hierboven ingevulde persoonlijke gegevens worden gebruikt door de organiserende partijen van het IPO Jaarcongres en het registratieproces van het congres. Ik vind het geen probleem om e-mails te ontvangen met informatie over het IPO Jaarcongres.

Tijdens het IPO Jaarcongres 2024 worden er foto’s en (video)opnames van de programmaonderdelen gemaakt. Het beeldmateriaal wordt gebruikt op (interne) websites en in de verslaglegging.

Na de sociale avond worden voor enkele hotels pendelbussen ingezet tussen 21:30-00:30. Buiten dit tijdframe zijn er door de organisatie geen vervoersmogelijkheden geregeld.

Op 2 oktober is er tussen 8:30-9:30 uur vervoer geregeld van enkele hotels naar de verzamellocatie voor de werkbezoeken. Er is een bewaarplek voor je bagage.