Sprekers

We bieden u een interessant en energiek programma met diverse sprekers:

Nieuwe lijst

Johan Baltes

Johan Baltes

NAAR HET PROGRAMMA

Johan Baltes is statenlid en vice voorzitter van Provinciale Staten. Hij is tevens voorzitter van het Presidium.

Judith Regendorp

Judith Regendorp

NAAR HET PROGRAMMA

Dagvoorzitter Judith Regendorp ontmoet u graag bij het IPO Jaarcongres op 4 oktober in Emmen. Judith is opgegroeid in Emmen. Na VWO en de School voor de Journalistiek in Kampen heeft ze de studie communicatiewetenschap gevolgd bij de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze is een bekend gezicht én een bekende stem in de provincie Drenthe als presentatrice van het regionale nieuws op televisie en radio bij RTVDrenthe. Ze is benieuwd naar uw verhaal!

Jozias van Aartsen

Jozias van Aartsen

NAAR HET PROGRAMMA

Jozias van Aartsen is Commissaris van de Koning in de provincie Drenthe. Hij is voorzitter van Provinciale Staten en het college van Gedeputeerde Staten.

Ank Bijleveld - Schouten

Ank Bijleveld - Schouten

NAAR HET PROGRAMMA

Ank Bijleveld-Schouten is per 1 januari 2016 voorzitter van het overleg van de twaalf provincies (IPO; Interprovinciaal Overleg). Zij is Commissaris van de Koning in Overijssel. 

Als voorzitter van het IPO benadrukt zij het belang van het gezamenlijk oppakken van de maatschappelijke opgaven en het gezamenlijk ontwikkelen van beleid dat de ontwikkeling van Nederland toekomstbestendig maakt. De inzet en ambitie van de twaalf provincies op de energietransitie is hier een goed voorbeeld van.

Voor het jaarcongres is het traditie dat de IPO-voorzitter de jaarrede uitspreekt.

Ronald Plasterk

Ronald Plasterk

NAAR HET PROGRAMMA

Ronald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Thomas Rau

Thomas Rau

NAAR HET PROGRAMMA

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste.

Foto is gemaakt door Hans Lebbe.

aanzetten to aanmelden

Volg ons op youtube

Nieuwe lijst