PROGRAMMA

ENERGIE KOMT UIT DE PROVINCIES

In het Atlas Theater in Emmen start het congres op dinsdag 3 oktober met een sfeervolle avond waarin u kennis maakt met Drenthe op cultureel en culinair gebied. Natuurlijk krijgt u tijdens deze avond alle gelegenheid om bij te praten met de andere gasten.

De volgende dag, woensdag 4 oktober, heten we u wederom van harte welkom in het Atlas Theater én in Wildlands Adventure Zoo. We bieden u in de ochtend een interessant en energiek programma.

Tijd
Zaal
Workshop

programma 4 oktober

11:15 - 13:15

WORKSHOPS

VAN, DOOR ÉN VOOR DE PROVINCIES

De energie van de provinciale samenwerking, zowel over de provinciegrenzen heen als in onze eigen provinciehuizen, ziet u terug in de workshops die worden georganiseerd door de provincies.

De workshops duren totaal twee uur en zijn van 11:15 tot 13:15 uur. De twaalf provincies delen in één uur het eigen ‘avontuur’ op de route naar een duurzaam Nederland. De uitwisseling van kennis en kunde over succesvolle projecten, de impact op de maatschappij en de burgers, samenwerkingen en/of de werkwijze rondom een energievraagstuk staat daarbij centraal. De workshops worden gecombineerd met een rondleiding van één uur in Wildlands Adventure Zoo, een volledig CO2-neutraal park.

Om 11.00 kunnen de deelnemers van workshops 01, 07, 08, 10, 11 en 12 zich verzamelen in de garderobe. Hier start om 11.15 uur de rondleiding in Wildlands.

WORKSHOPS

aanzetten to aanmelden

Nieuwe lijst