PROGRAMMA

DE ECONOMIE VAN DE TOEKOMST

We starten in de middag van 1 oktober met masterclasses voor de Statenleden en sluiten de dag af in de Der Aa-kerk met een sfeervolle avond waar u kunt netwerken met uw collega Statenleden en de leden van Gedeputeerde Staten.

Op woensdag 2 oktober heten we u van harte welkom in de Martinikerk waar we u willen inspireren en prikkelen door onze sprekers, excursies, (werk)ateliers en/of workshops.

Bij uw aanmelding voor het congres wordt u gevraagd aan welke workshop u wenst deel te nemen. U kunt deelnemen aan één workshop.

programma 2 oktober

08:45 uur - 09:30 uur

INLOOP EN REGISTRATIE

Ontvangst deelnemers IPO Jaarcongres in de Martinikerk.

Locatie: Martinikerk

09:30 uur - 11:00 uur

IPO JAARCONGRES 2019 'START UP'

Tijdens het plenaire programma van het IPO Jaarcongres krijgen enkele innovatieve ondernemers uit de provincies van ons 'het podium'. We zijn er tevens trots op dat Dr. Philipp Blom keynotespreker is. Een zeer interessante spreker, met opvattingen die niet alleen belangwekkend zijn, maar ook confronterend en vernieuwend!

Het plenaire programma staat onder leiding van dagvoorzitter Janine Abbring en we mogen ook rekenen op een bijdrage van de minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren, IPO-voorzitter Theo Bovens en Commissaris van de Koning René Paas.

Locatie: Martinikerk

lees meer

11:00 uur - 11:30 uur

KORTE PAUZE

11:30 uur - 13:00 uur

WORKSHOPS VAN, DOOR EN VOOR PROVINCIES

Het thema van het IPO Jaarcongres 2019 is 'Economie van de toekomst'. Nederland is één van de meest innovatieve en concurrerende economieën ter wereld. Ons land kan daardoor een belangrijke bijdrage leveren aan voldoende zorg, voedsel en energie voor toekomstige generaties. Ook voor provincies liggen hier kansen.

In maar liefst veertien workshops komen de ‘eigen’ projecten van de provincies of werkwijze rondom een regionale economie centraal te staan. De Staten en Colleges van GS van de provincies zijn genodigd - in onderling samenwerking - invulling te geven aan een workshop op het congres.

Locatie: diverse locaties

lees meer

13:00 uur - 14:30 uur

LUNCH

U kunt tijdens de lunch netwerken met uw collega Statenleden en leden Gedeputeerde Staten.

Mogelijkheid om met een duurzame bus naar de IPO Natuurtop 2019 te gaan.

Locatie: Martinikerk

lees meer

14:30 uur - 14:30 uur

EINDE IPO JAARCONGRES

Nieuwe lijst