PROGRAMMA

EUROPA VAN DE REGIO’S: KIES UW TOEKOMST

Voorafgaand aan de ‘Sociale avond’ heeft u op donderdag 11 oktober de mogelijkheid om eerst een ‘Masterclass Europa’ te volgen. Daarna ontvangen wij u graag voor de ‘Sociale avond’ in Concert Noble; een sfeervolle avond waar u kunt netwerken met uw collega Statenleden en leden Gedeputeerde Staten, maatschappelijke partners en dit jaar natuurlijk ook met het Europese netwerk van de provincies!

Op vrijdag 12 oktober heten we u van harte welkom voor het IPO Jaarcongres in het Comité van de Regio’s – de Europese instelling van en voor de provincies - waar we u een inspirerend, leerzaam en interactief programma aanbieden.

Hieronder vindt u de programma's van 11 en 12 oktober.

11 oktober subpagina

16:00 uur - 17:30 uur

MASTERCLASS EUROPA

Dit jaar heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Masterclass Europa’. In anderhalf uur krijgt u de ins & outs te horen over ‘Brussel’.

lees meer

19:00 uur - 19:30 uur

INLOOP EN REGISTRATIE

Ontvangst gasten ‘Sociale avond’ in Concert Noble.

19:30 uur - 19:45 uur

WELKOM

Welkom door gastheren Theo Bovens, voorzitter van het Interprovinciaal Overleg en Wim van de Donk, voorzitter van het Huis van de Nederlandse Provincies in Brussel.

19:45 uur - 22:30 uur

DINER MET EEN EUROPEES TINTJE

Tijdens het diner kunt u netwerken met uw collega Statenleden en leden Gedeputeerde Staten, maatschappelijke partners en dit jaar natuurlijk ook met het Europese netwerk van de provincies.

22:30 uur - 22:30 uur

EINDE ‘SOCIALE AVOND’

Hierna vindt de traditionele Brabantse nazit plaats.

Nieuwe lijst

Nieuwe lijst