Twee dagen lang netwerken

Meet & Greet

Het IPO Jaarcongres is dé mogelijkheid voor Statenleden, bestuurders en provinciale collega’s om te netwerken en kennis uit te wisselen. 

Tijdens de lunch op 4 oktober kunt u met elkaar in gesprek over diverse thema’s. Ook de social media reporters zijn weer aanwezig voor het maken van een live verslag van het IPO Jaarcongres vanuit het Atlas Theater en Wildlands Adventure Zoo Emmen. Ze interviewen sprekers en deelnemers en maken video- en foto- opnames die we verspreiden via Twitter.

Daarnaast hebben we dit jaar ook een 'IPO Social Studio & Stand'. Hier kunt u onder andere een eigen snapchatfilter laten maken, met een eigen 'social media frame' op de foto voor uw facebookpagina, met behulp van een greenscreen op de foto met diverse dieren of geïnterviewd worden over Energietransitie. Ook kunt u in deze stand advies krijgen over gebruik van social media.

Alle tweets met betrekking tot het jaarcongres worden ook getoond op beeldschermen in het Atlas Theater. Volg ons op @IPO_Provincies en praat mee via #IPOJaarcongres tijdens deze dagen!

aanzetten to aanmelden

Volg ons op youtube

Nieuwe lijst