CONCERT NOBLE

Aarlenstraat 82
1040 Brussel

De Sociale avond is in Concert Noble, gelegen in het hart van de Europese wijk. Het historische karakter en de typische architectuur maken van Concert Noble een unieke locatie. 

Reizen naar Concert Noble

Het Concert Noble is op loopafstand van het Thon Hotel EU en het Leopold Hotel.

 

De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Raadpleeg de plattegronden van het Brusselse vervoersnet (metro, bus, tram).

Als u op station Brussel-Midi (Zuid) bent aangekomen volgt u de borden naar de metro. U kunt een kaartje kopen bij de automaat of het loket. U neemt de metrolijn 2 of 6 met eindbestemming Elisabeth. U activeert uw kaartje als u door de poortjes loopt.

Bij halte Kunst-Wet | Art-Loi stapt u over en neemt de metro lijn 1 naar Stokkel of lijn 5 naar Hermann-Debroux. Voor Concert Noble stapt u uit bij station Maalbeek (1halte) en neemt u de uitgang aan de rechterkant. Of u stapt uit bij metrostation Schuman (2halte). Voor de snelste looproute raadpleeg Google Maps

Als u op station Brussel-Centraal bent aangekomen loopt u naar de centrale hal en volgt daar de borden naar het metrostation. U kunt een kaartje kopen bij de automaat of het loket. U moet het kaartje activeren bij de automaten aan de zijkant van de hal voordat u naar de halte gaat. Daarna neemt u de metro lijn 1 naar Stokkel of lijn 5 naar Hermann-Debroux. Voor Concert Noble stapt u uit bij station Maalbeek (3halte) en neemt u de uitgang aan rechts richting Rue de la Loi | Wetstraat. Of u stapt uit bij metrostation Schuman (4halte). Voor de snelste looproute raadpleeg Google Maps.

Let op: als u met de auto komt dan bent u in Brussel, vanaf deze zomer, verplicht om uw auto (met buitenlandse kentekens) te registreren! Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe lijst

Nieuwe lijst