IPO JAARCONGRES 2017 IN DRENTHE

ENERGIE KOMT UIT DE PROVINCIES

Een succesvolle energietransitie is één van de grote maatschappelijke opgaven voor de twaalf provincies. De provincies hebben samen met gemeenten en waterschappen het nieuw te vormen kabinet een aanbod gedaan om deze opgave te realiseren. Samenwerking, innovatie en het streven naar duurzaamheid vervullen hierin een sleutelrol. Centraal op ons Jaarcongres 2017 staat daarom de overtuiging: ‘Energie komt uit de provincies’. We nodigen u uit om uw expertise, ideeën en ervaringen te delen op het IPO Jaarcongres! Doet u mee?

Gastheer van het IPO Jaarcongres is dit jaar de provincie Drenthe. De locatie is de inspirerende, unieke en duurzame omgeving van het Atlas Theater & Wildlands Adventure Zoo Emmen.

We kijken uit naar een energiek jaarcongres. U hopelijk ook. We verwelkomen u graag op 3 en 4 oktober in Emmen!

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor het IPO Jaarcongres!

AANMELDEN

Sprekers caption op homepage

  • SPREKERS

    SPREKERS

    We bieden u een interessant en energiek programma, met onder andere IPO voorzitter Ank Bijleveld - Schouten en gastspreker Thomas Rau.

sprekers op homepage

THOMAS RAU

THOMAS RAU

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste.

Foto is gemaakt door Hans Lebbe.
MEER OVER DEZE SPREKER
ANK BIJLEVELD – SCHOUTEN

ANK BIJLEVELD – SCHOUTEN

Ank Bijleveld-Schouten is per 1 januari 2016 voorzitter van het overleg van de twaalf provincies (IPO; Interprovinciaal Overleg). Zij is Commissaris van de Koning in Overijssel. 

Als voorzitter van het IPO benadrukt zij het belang van het gezamenlijk oppakken van de maatschappelijke opgaven en het gezamenlijk ontwikkelen van beleid dat de ontwikkeling van Nederland toekomstbestendig maakt. De inzet en ambitie van de twaalf provincies op de energietransitie is hier een goed voorbeeld van.

MEER OVER DEZE SPREKER
JOZIAS VAN AARTSEN

JOZIAS VAN AARTSEN

Jozias van Aartsen is Commissaris van de Koning in de provincie Drenthe. Hij is voorzitter van Provinciale Staten en het college van Gedeputeerde Staten.

MEER OVER DEZE SPREKER
JUDITH REGENDORP

JUDITH REGENDORP

Dagvoorzitter Judith Regendorp ontmoet u graag bij het IPO Jaarcongres op 4 oktober in Emmen. Ze is een bekend gezicht én een bekende stem in de provincie Drenthe als presentatrice van het regionale nieuws op televisie en radio bij RTVDrenthe. Ze is benieuwd naar uw verhaal!

MEER OVER DEZE SPREKER

locaties

CO 2 -NEUTRAAL PARK

CONGRESLOCATIE

CONGRESLOCATIE

Het IPO Jaarcongres 2017 is in het Atlas Theater en Wildlands Adventure Zoo Emmen. De zoo besteedt extra veel aandacht aan duurzaamheid en energiebewustzijn.

MEER INFORMATIE

OVERNACHTEN OMGEVING EMMEN

HOTELS

HOTELS

Zoekt u een prettige plek om te overnachten? U kunt een hotel boeken in Emmen en omgeving. We hebben 12 hotels voor u geselecteerd.

MEER INFORMATIE

aanzetten to aanmelden

Volg ons op youtube

Nieuwe lijst